SALES

Jan Piet
0031 6 3040 8076 | sales@dutchflowersupport.nl

MARKETING

Rob Meijdam
0031 6 2329 4105 | sales@dutchflowersupport.nl

SALES

Sander Pit
0031 6 578 548 07 | sander@voornroses.com

EXCLUSIEVE TROSROZEN

Voorn Sprayroses teelt een jaarrond assortiment trosrozen met cultivars als Josephine, Tanja, Aerobic en Pink Bubbles. Met passie en vakmanschap gekweekt in Nederland, geliefd door heel Europa en ver daarbuiten.

Prijswinnende rozenteler Voorn Sprayroses teelt trosrozen voor internationale markt. Denk aan Royal Porcelina, Justine, Classic Sensation en vele Bubbles. Een innovatieve teeltwijze haalt het beste in elke cultivar naar boven. Voorn staat voor een herkenbare en consequente balans in kleur, knopvolume, knopverdeling, bloeiwijze, houdbaarheid en geur.

JAARROND KWALITEIT

Onze sprayroses zijn jaarrond beschikbaar in strikte topkwaliteit. In het trouwseizoen van mei tot september maar ook in de winterperiode. Aan keuze in kleur geen gebrek. Van ivoorwit (Josephine), tot Fuchsia (Classic Sensation); van romantisch rood (B- Bubbles) tot Hollands oranje (Coral Bubbles). Nieuwe cultivars zijn constant in ontwikkeling. Dagelijks verkrijgbaar via Royal FloraHolland (Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Rhein Maas) onder de kwekersnaam Voorn Sprayroses. U vindt ons aanbod ook in de Klokvoorverkoop of diverse webshops.

Stripes
Assortiment

Cultivars
BRIDAL FLOW

VBN-CODE 123492
STEM LENGTH 50 – 70 cm

Bridal Flow is sneeuwwit en heeft een heerlijk stuivend bouquet. Deze zeer speciale witte trosroos heeft een bloemvorm met golvend bloemblad. Haar geur maakt deze trosroos uniek. Zeer geschikt tijdens het trouwseizoen, maar ze kan met haar sprankelende touch en uitstraling ook prachtig zijn als solo bloem of gecombineerd worden in boeketten.

JOSEPHINE

VBN-CODE 119268
STEM LENGTH 50 – 80 CM

Josephine is zuiverwit van kleur. Ze heeft karakteristieke zware stelen met een gelijkmatige trosvorm. Elke steel heeft zo’n tien knopjes — die ook allemaal geleidelijk open komen. Josephine is een perfecte roos voor bruiloft- of eventdecoraties.

ROYAL PORCELINA

VBN-CODE 115024
STEM LENGTH 50 – 80 CM

Royal Porcelina is crème van kleur. De combinatie van een sierlijke knop en een lichte zoete geur bij het geleidelijk open komen, maakt Royal Porcelina onweerstaanbaar uniek in haar soort. Zeer geschikte roos voor bruiloft- of eventdecoraties.

GALINA

BVN-CODE 120587
STEM LENGTH 50 - 70 CM

De Galina is een extreem grote trosroos die licht geurt en geen doorns bevat. Elke steel bestaat uit tenminste vijf rijk gevulde knoppen. De Galina is makkelijk te combineren met andere kleuren en past goed in de pasteltrend die erg belangrijk is voor het trouwseizoen.

Peaches & Cream
TANJA

VBN-CODE 120441
STEM LENGTH 50 - 80 CM

De Tanja heeft een zeer luxe en warme uitstraling. Tanja biedt ongekende kwaliteit met een volle knop die volledig open bloeit. De egale tros bevat een stevige steel met weinig doorns.
 
In de categorie Roos Tros wonnen wij met Tanja in 2019 de VBG award! De trosroos werd door de VGB vakjury geprezen om haar mooie volle exclusieve tak.

JUSTINE

VBN-CODE 120586
STEM LENGTH 50 - 70 CM

De champagnekleurige Justine heeft een klassieke bloemvorm en unieke kleur. Bloeit volledig en zeer gelijkmatig open. Een trosroos die goed in de pasteltrend past en de ster is in menig boeket en arrangement.

sweet flow

VBN-CODE 123187
STEM LENGTH 50-70 cm

Sweet Flow is zacht roze heeft een unieke bloemvorm met golvend blad. De bloem rijpt in een vloeiende beweging. Eenmaal geopend is Sweet Flow verrassend expressief in uiteenlopende vormen. Een pracht op zichzelf en een verrijking van boekketen en arrangementen.

Fit for the Future!
AEROBIC

VBN-CODE 120442
STEM LENGTH 50 - 70 CM

De krachtige Aerobic heeft een zacht roze kleur. De combinatie van de traditionele knop en het volledig openkomen maakt haar uniek. Aerobic kan goed gebruikt worden als ‘solo bloem’, maar is ook heel goed toepasbaar in boeketten en arrangementen. De kleur van Aerobic is makkelijk te combineren met andere kleuren.

PINK BUBBLES

VBN-CODE 121495
STEM LENGTH 50 - 70 CM

Pink Bubbles is zacht roze van kleur. De combinatie van de sierlijke knop met extreem veel bloemblaadjes en het geleidelijke openen maakt haar uniek. Met haar romantische uitstraling is Pink Bubbles perfect te stylen in elk seizoen.

Candy Floss!
SWEET BUBBLES

VBN-CODE 114018
STEM LENGTH 50-80 CM

Sweet Bubbles is het snoepje onder de trosrozen. Hard roze van kleur die bij het open komen lichter wordt en een subtiele uitstraling heeft. Sweet Bubbles heeft een rijk gevulde knop met extreem veel bloemblaadjes en zware stelen.

CLASSIC SENSATION

VBN-CODE 118215
STEM LENGTH 50 - 80 CM

Classic Sensation is mooi Fuchsia roze van kleur. Classic Sensation heeft een rijk gevulde knop, een stevige steel met weinig doornen. Een prachtige trosroos die goed toepasbaar is voor bruiloftdecoraties, boeketten of eventdecoraties.

RED LIPSTICK!
B BUBBLES

VBN-CODE 114029
STEM LENGTH 50 - 70 CM

B-Bubbles is onze romantische rood-witte trosroos. Een bijzondere trosroos dankzij haar twee kleuren. Geliefd door stylisten door haar oogstrelende kwaliteiten.

Party TRENDSETTER

VBN-CODE 123303
STEM LENGTH 50-70 cm

Feestelijk vol en volop feestelijk. Roze en paars van kleur. Verleidelijke roos met een sterke steel en een bloem die elke show steelt. Trendsetter rozen zijn een moderne variant van de klassieke tuinroos. Haar romantische Engelse bloemvorm ademt nostalgie.

LUNA TRENDSETTER

VBN-CODE 123491
STEM LENGTH 50-70 cm

Luna Trendsetter is sprankelend geel van kleur en kenmerkt zich door haar voluptueuze bloemen. Een frisse tint in boeketten. De Trendsetter heeft een natuurlijke uitstraling en geeft een gevoel van sereniteit en schoonheid. Een nieuwe familie trendsetters geeft een moderne draai aan de geliefde tuinroos.

CORAL BUBBLES

VBN-CODE 121492
STEM LENGTH 50 - 80 CM

Coral Bubbles is een prachtige oranje trosroos met vleugje roze aan de buitenkant. Coral Bubbles heeft een gelijkmatig scherm met grote knoppen en donker groen blad. Een trendy kleur trosroos die jaarrond goed toepasbaar is.